E30-as BMW eladása

2002.03.14. 12:14

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Tanácsadás!

Egy E30-as, 1992-ben gyártott (1993-ban Németországban forgalomba állított) BMW 318i Touring piaci ára érdekelne. Az autó piros, gyárilag ültetve (nem nagyon), gyári könnyűfém felnikkel. ABS, elektromos tükör, kézi tetőablak, Bavaria C gyári magnó, levehető (gyári?) vonóhorog az érdemleges extrák. 120 ezer kilométert futott. Nagyobb sérülése nem volt, két apró horpadás van a jobb oldalán. A belseje nincs lehasználva, alapvetően olyan autó benyomását kelti, amire oda volt figyelve.
Mennyi lehet ennek a piaci ára? Válaszuk azért is fontos, mert új autó vásárlása mellett gondolkodunk, melybe be szeretnénk szamíttatni ezt a BMW-t.

Segítségüket előre is köszönöm:
Jambrik Zoltan

Kedves Zoltán!

Az Ön által említett adatok alapján figyelembe véve a felszereltséget, a piaci keresettséget, a futásteljesítményt, és feltételezve az átlagos esztétikai és műszaki állapotot, a gépjármű jelenlegi piaci ára 1,55-1,65 mFt között mozog. Ha beszámításban gondolkodnak, akkor számítaniuk kell arra, hogy a kereskedő a piaci átlagár alatti áron fogja beszámítani az autót.
Kérem, hogy a fentiek olvasásánál vegye figyelembe, hogy az autót nem láttuk, és ez befolyásolhatja a leírtakat.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.