Idősebb autó eladása

2002.04.03. 11:37

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Üdvözlöm!

1984-es gyártású Mazda 626 coupe-t szeretnék eladni. 1.6-os benzines motor van benne. 260e km-t futott. Forgalmi júliusig van.
Külsőre jó kiállású, de valamelyik előző tulaj biztos, hogy megpuffozta az elejét, bár ez javítva van. Valamint hátul mindkét oldalt kisebb sérülés látható(de nincs behorpadva). A regisztrációban olvasottakból számomra az derült ki, hogy ilyen idős és ilyen árkategóriájú autóval nem foglalkoznak. Jól gondolom?
Amennyiben Önök nem foglalkoznak ilyen korú autóval, kb. mire számíthatok ár szempontjából a piacon?

Válaszukat előre is köszönöm!
Kozma Attila

Kedves Attila!

Természetesen vállaljuk idősebb gépkocsik eladását is. Ennek módjáról és feltételeiről a használtautó eladás - "bízd ránk" rovatában olvashat bővebben.
A szolgáltatás díja sikeres teljesítés esetén az eladási ár 5%-a +Áfa, de minimum 50.000 Ft+Áfa. Az valóban elgondolkodtató dolog, hogy az ilyen korú, illetve értékű gépkocsi esetén célszerű-e megbízást adni vagy jobb saját kezűleg értékesíteni az autót. Igaz ez utóbbi is pénzbe és időbe kerül.
A gépkocsi piaci értéke az általános állapottól függően 250.000-300.000 forint között mozog. Kérem, hogy a fent leírtaknál vegye figyelembe, hogy a gépkocsit nem láttuk, így ez befolyásolhatja a leírtakat.

Üdvözlettel:
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.