Rétegvastagság-mérő

2002.05.17. 13:49

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Üdvözlet!

Régóta gondolkodom azon, hogy veszek egy fényezés-rétegvastagságmérőt mivel gyakran nézek autókat, saját ill.rokonok, ismerősök részére is. (nem vagyok nepper)
A gond az, hogy nem tudom hol lehet ilyet beszerezni ill. mennyiért. Az eredetvizsgálóktól 150.000+Áfá-t hallottam. Az A2 egyik mostani számában pedig pár ezer Ft-os árról beszéltek. Melyik az igaz? Ha az előbbi, akkor nem fogok ilyet venni, de ha tényleg csak pár ezer, akkor veszek egy ilyet, mert hasznos eszköznek tartom.
Válaszukat előre is köszönöm!

Takács Róbert

Kedves Róbert!

Önnek igaza van, az eszköz valóban nélkülözhetetlen, de a kereskedők általában rendelkeznek az eszközzel, így megspórolhatjuk a befektetést. Az említett információk közül az eredetiség vizsgáló állomáson hallottakat tudom megerősíteni, azonban léteznek olcsóbb változatai is az említett eszköznek, de használhatóságuk enyhén szólva megkérdőjelezhető.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.