Mennyit ér egy Rover 216Si?

2002.07.26. 17:19

Azt szeretném megtudni, mennyit ér pontosan jelenlegi autóm, mely egy 1999 novemberi Rover 216 Si, fehér, ötajtós kocsi.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Totalcar!

Azt szeretném megtudni, mennyit ér pontosan jelenlegi autóm, mely egy 1999 novemberi Rover 216 Si, fehér, ötajtós kocsi.
4000, azaz négyezer km van benne, és ennélfogva kitűnő állapotban van. Szervizkönyves, semmilyen probléma nem volt vele. Motorja 1.6-os, 16 szelepes, és 83 kW-os /113 LE-s/.
Felszereltsége: 1 db légzsák, légkondi, elektromos tetőablak, elektromos-fűthető külső tükrök, Sony CD-s rádió, állítható magasságú bőrkormány, bőr váltógomb, állítható magasságú és deréktámaszos vezetőülés, plüss kárpit, elektromos első ablakok, gyári távirányítós központizár + gyári, belsőtér-védelmes riasztó, késleltetett utastér-világítás, ködlámpák elöl-hátul, és rengeteg krómozott alkatrész, továbbá gyári 15-ös alufelnik Dunlop gumikkal.
Az autó belföldön forgalomba elyezett.

Válaszukat előre is köszönöm:
MB

Kedves MB!

Az Ön által említett Rover, feltételezve a kifogástalan általános esztétikai és műszaki állapotot, a megadott felszereltséggel, figyelembe véve a keresettséget és a jelenlegi piaci helyzetet véleményem szerint 2,0-2,15 Mft között eladható a piacon.
Amennyiben egészen pontos értékelést szeretne, kérem, keressen meg, hogy szakértőink meghatározhassák a látottak alapján az eladási árat.
Kérem, hogy a fentiek olvasásánál vegye figyelembe, hogy az autót nem láttuk, és ez befolyásolhatja a leírtakat.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.