Golf GTD eladás

2002.07.29. 17:11

Tehát, ha az autó nem 290 ezer kilométert futott volna, azt mondanám, hogy újszerű állapotban van.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Szeretném megkérdezni Öntől, hogy mi a jelenlegi piaci ára az autómnak.
Ez a következő: 1988-as (ez már nem az osztott ablakos) Volkswagen Golf II GTD. Az autó ugyan 14 éves, de kiváló állapotnak örvend, mivel fél évvel ezelőtt teljes fényezést csináltattam rajta (plusz alváz- és üregvédelmet), kicseréltettem a szélvédőt, és garázsban tartottam az autót.
A gépkocsi motorikus állapotára is mindig odafigyeltem (nemrégen gyűrűzve is volt - számlával igazolható), kíméltem, és a futóműve is most lett teljesen rendbehozva (pl. lengéscsillapítók és rugók cseréje stb).
Tehát ha az autó nem 290 ezer kilométert futott volna, azt mondanám, hogy újszerű állapotban van, kívülről is tökéletesen rozsdamentes, belülről is igen megkímélt (közel eredeti) állapotban van. Viszont extrák nincsenek benne. De tényleg azt tudom mondani, hogy a jármű tökéletes.
Mit gondol, mennyiért lehetne értékesíteni az autót, ha emellett döntenék?

Köszönettel várom válaszát:
K. Andor

Kedves Andor!

A sok ráfordításnak és a garázs oltalmának mindenképp örülni fog a leendő vevő, azonban az árban a ráfordításokat viszonylag nehéz érvényesíteni.
Az Ön autója, véleményem szerint, tekintve a jelenlegi piaci árakat 550 000-650 000 Ft közötti áron adható el.
Kérem, hogy a fentiek olvasásánál vegye figyelembe, hogy az autót nem láttuk, és ez befolyásolhatja a leírtakat.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.