Koros Panda ára

2002.08.06. 13:57

Állandóan garázsban éjszakázik, elég sokat, hisz csak 73.000 km van a számlálóban.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Totalcar!

Akad egy 1983-as évjáratú Fiat Panda 30 típusú személyautóm, a korához képest jó állapotban.
Szerencsére egy-két vakrozsda folton kívül semmilyen komoly betegség nem jelentkezett még a karosszérián, az autó belseje sem leélt. Állandóan garázsban éjszakázik, elég sokat, hisz csak 73.000 km van a számlálóban. Ez azért sem garantálható azonban, mert használtan vettem öt éve, tehát lehet, hogy átfordult párszor a számláló.
A motor, a váltó, a futómű jó, igaz, az autó gyengécske már alapból. A fogyasztás hozza az elvárhatót, ABS és GPRS nincs.
Azzal tisztában vagyok, hogy az autó nem cserélhető egy az egyben null-kilométeres Jaguarra, de kíváncsi lennék az Önök véleményére: vajon érdemes-e még eladni az autót?

Tisztelettel:
Váry József

Kedves József!

Az autót mindig érdemes eladni, ha van rá fizetőképes kereslet.
A kis Panda keresett járgány, ha valaki olcsón megvásárolható és fenntartható autót keres.
Az autó, ha viszonylag jó állapotban van, akkor 130 000-170 000 Ft közötti áron értékesíthető. A leírtak remélem segítségére lesznek a döntés meghozatalában.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.