Szalonállapotú Astra G

2003.05.19. 15:58

Egy igen kedves barátomtól vennék autót, és szeretnénk korrekt árat megállapítani.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Egy igen kedves barátomtól vennék autót, és szeretnénk korrekt árat megállapítani. A gond, hogy ez egy Astra G és az átlaghoz képest igen gazdag a felszereltsége, amelynek az árban történő visszatükröződése lehet problémás.
Opel Astra G, 1,6 16V, magyarországi forgalombahelyezés, 2001 szeptember, 6200 km-t futott (valóban csak ennyit!), piros, lépcsőshátú.
"Elegance" kivitel (és még néhány további extra): ABS, szervokormány, 4 légzsák, manuális klíma, tempomat (!), centrálzár, 4 motoros ablak, fedélzeti computer, gyári zene (6 hangszóróval), ködlámpa, könnyűfém kerék (15"-os), "fabetét", sebességváltózár. Az autó sérülésmentes.
Mennyi lehet a reális ára?

Üdvözlettel:
Péter

Kedves Péter!

Az autó első hallásra nagyon impozáns paraméterekkel rendelkezik, és a klasszikus "szalonállapot" kifejezés itt valóban megállhatja a helyét. A felszereltség és a futásteljesítmény alapján véleményem szerint az autó jelenlegi piaci ára 2,8-2,9 M Ft között mozog. Az autó egyetlen kevésbé vonzó tulajdonsága a színe, ez sajnálatos módon nem a legelőnyösebb a keresettség szempontjából.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.