Rover 620 SDI értékelés

2003.05.19. 16:12

Első tulajtól, külsőre rendben van.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Hi!

Szeretném a véleményeteket kérni egy Rover 620SDI (használt)autóról, amennyiben van valami infótok róla.
Az autót most vettem sok km-rel ('96-os évjárat, 220 ezer km), de szervizkönyves, és az utolsó bejegyzés 200 ezer előtt van egy kicsivel. Első tulajtól, külsőre rendben van.
Főleg az érdekelne, hogy mennyire megbízhatóak ezek a motorok amik ebben a típusban vannak, vagyis mennyire volt rossz ill. jó vétel? A vételi ártól most eltekinthetünk, a további költségek a mérvadóak!
Segítséget előre is köszi!

Halász Ákos

Kedves Ákos!

Véleményem szerint és a leírtak alapján nem döntöttél rosszul a Roverrel kapcsolatban.
Igaz a kilométer nem mondható kevésnek, viszont elképzelhető a szervizkönyv alapján, hogy valós. A Rover dízelről nem tudok és nem is szeretnék rosszat mondani, hiszen kedvelt és megbízható motor.
A további várható költségekre és ezek megelőzésére csak a szokásos közhelyeket tudnám javasolni (ettől függetlenül követendő), amelyek szerint a vásárlás után mindenképp csináltassunk egy szervizt (olaj, olajszűrő, levegőszűrő, gázolajszűrő csere) állapotfelméréssel egybekötve.

Üdvözlettel:
OptiCar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.