Árbecslés

2003.11.26. 13:13

Úgy találtam, talán a Nissan Primera típusai jöhetnek szóba.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Totalcar!

Használt autót szeretnék venni kb. 1,5 mFt körüli áron. Szeretnék 4 embernek is kényelmes, "biztonságos" autót venni, azaz ABS és min. 2 légzsák, klíma legyen benne.
Úgy találtam, talán a Nissan Primera típusai jöhetnek szóba.
Kérdésem, mi lehet a valós piaci ára egy 98-as 1.6 SLX (szinte full) 100 000 km-t futott darabnak? Természetesen más típust is tudnak ajánlani, köszönettel veszem.

üdvözlettel,
Zalányi László

Kedves László!

A kiszemelt áldozat mindenképpen megfelel az elvárásoknak, azonban mindenképp csak olyan autó megvásárlását érdemes fontolóra venni, amelyiknek van magyarországi vezetett szervizkönyve, és nincs egyik biztosítótársaságnál sem regisztrálva jelentős összegű kárkifizetés az autóra.
A 98-as évjáratú autók a megadott felszereltséggel, feltételezve a megfelelő műszaki és esztétikai állapotot jelenleg 1.55-1,75 mFt között elérhetőek a piacon.
Véleményem szerint megfelelő alternatíva lehet a Ford Mondeo hasonló kivitele a megfelelő felszereltséggel és az említett kívánalmakkal.

Üdvözlettel,
Opticar