Opel Corsa 1,4 Elegance értéke

2004.04.27. 14:52

Szeretném eladni...

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt OptiCar,

Szeretném eladni 1,4-es Opel Corsámat, amely 2001-es évjáratú, klímás, Elegance felszereltségű. Az autó szervizkönyves, első tulajdonosa vagyok, és 72 000 km-t futott.
Kitől tudhatnám meg, hogy mennyit ér, mennyire érdemes meghirdetni?

Segítségüket előre is köszönöm
Csepeli Iván

Kedves Iván!

Feltételezve, hogy az autó a futásteljesítményének és a korának megfelelő állapotban van és sérülésmentes, a jelenlegi piaci ára 2-2,1m Ft között mozog.
Az értékelést befolyásolhatja az autó színe és az ajtók száma. Véleményem szerint 2,1m Ft-ra érdemes hirdetni, és valószínűleg 2m Ft körül fogják megvenni az autót.
Valószínűleg részletre fogják az autót megvásárolni, ezért érdemes kereskedővel felvenni a kapcsolatot.

Üdvözlettel,
OptiCar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.