Opel Astra G 1,8 Elegance értéke

2004.08.31. 09:26
Az autó törésmentes.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Opticar!

Tanácsot szeretnék kérni Önöktől az autóm eladási árával kapcsolatban!
2003-ban vásároltam egy Opel Astra 1.8 16V Elegance típusú személygépkocsit. Az autó törésmentes, de a kavicsfelverődések miatt a motorháztetőt újrafényeztettem hivatalos Opel márkareskedésben. Tehát, mint említettem, az autó törésmentes.
Üzembehelyezése 2001. 11. havi, és tele van extrával, pl: xenon, tc, abs, esp, cd-tár, alufelni, stb. Az autó mindvégig szervizelve volt, továbbá a futásteljesítménye 120 000 km.
Tehát kérem Önöket, hogy írják meg kb. mennyért értékesíthető az autó.

Kedves Balázs!

Az említett autó jelenlegi piaci ára, feltételezve a megfelelő műszaki és esztétikai állapotot, jelenleg 2,2-2,35 mFt között mozog.


Mindenképpen az Ön autója mellett szól a gazdag felszereltség és az esetleges követhető előélet, a magas futásteljesítmény viszont ellene. Érdemes lenne tudni a pontos értékeléshez, hogy milyen színű az autó és magyarországi szervizkönnyvvel rendelkezik-e?

Üdvözlettel,
OptiCar