Daewoo Tacuma eladási ára

2005.12.02. 18:03
Szeretném eladni Daewoo Tacumámat, de még új autó vásárlásába se számítanák be.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

T. Opticar!

Szeretném értékesíteni Daewoo Tacumám de az első beszerzett információim alapján elkeserítő a helyzet. Még új autó vásárlásába se szívesen számolnák be. Így az értékét meghatároznom szinte képtelenség.

Ehhez kérném ez Ön, Önök segítségét. A fent jelzett autó 2003.12.havi 1,6 benzines SX felszereltség, ABS, dupla légzsák, man.klíma, elektromos ablakok elektr.fűthető tükrök, plüssbelső,6 hangszórós CD, vonóhorog, metálfény, sérülésmentes 54 000 km, vezetett szervízkönyv.

Segítségüket előre is köszönöm!

üvegtigris

Kedves Üvegtigris!

A típus valóban nagyon nehezen eladható és az értékvesztése is siralmas.

Tacumákat hasonló paraméterekkel 2-2,2 millió Ft körül árulják a piacon, de kevés eredménnyel lehet rá vevőt találni. Véleményem szerint 1,990 millió Ft-os áron érdemes hirdetni az autót az újságban és az interneten vagy egy megbízható használt autó kereskedőnél, ahol foglalkoznak is az autóval.

Beszámítás esetén 1,5 millió Ft-os ajánlatokra lehet számítani. Végül pedig, ha minden kötél szakad a filmből kiindulva Gabent ajánlom, mint "autókereskedőt".

Üdvözlettel:
OptiCar