BMW vs. Mercedes

2006.06.22. 19:33
Mercedes W124 vagy BMW 320 1 millióért?

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Egy olyan megbízható üzembiztos autót szeretnék vásárolni, ami még 4-5 évig elmegy, a fővárosi közlekedést bírja, kényelmes biztonságos. Igazából két autó között hezitálok a Mercedes W124 200D, vagy a BMW 320D esetleg BMW 316I .

Ahogy nézegettem a hirdetéseket mindkét autó beszerezhető 1.000.000,- Ft környékén. Egy kicsit a Merci felé hajlanék (jókat olvastam a megbízhatóságról, ár/érték arányról, olcsó szervízelhetőségről), de érdekelne a Ti véleményetek is. Merci vagy BMW?

Válaszodat előre is köszönöm:

Tomi

Kedves Tomi!

Ebben az árkategóriában már nem az a kérdés, hogy melyik márka jobb, hanem inkább a kiválasztott autók állapota alapján érdemes választani.

Talán az előélet szempontjából a Mercedesek között több az elfogadható állapotú darab. A tapasztalataink alapján inkább a Mercedesek között kellene keresgélni.

Üdvözlettel:

OptiCar