1,8 milliót egy ötajtós G-Astráért?

2007.10.25. 15:52

46 ezret futott, garázsban tartott

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

A következő autó megvásárlására lenne lehetőségem: Opel Astra G, 5 ajtós, 2001-es, 1.4 literes, 16 szelepes (90 lóerős), ezüstmetál, központi zár távirányítóval, 46.000 km-ert futott (garantáltan). Ami még extrának nevezhető benne: 2 első légzsák, ABS, légkondi, más semmi (de nincs elektromos ablakemelő). Fontos tudni róla, hogy jó ismerősé, aki első tulajdonos, tehát garantáltan megkímélt, garázsban tartott autóról van szó, ami rendszeresen karban volt tartva. A mostani tulaj 1.800.000 Ft-ot szeretne érte. Mit gondolsz erről?

Válaszod előre is köszönöm:

Péter

Kedves Péter!

A kifogástalan állapot és a valós futásteljesítmény ellenére kicsit magasnak ítélem a piaci árakhoz képest a kínálati árat. Mindenképpen van értéke a garantált előéletnek, azonban az átlagos állapothoz tartozó piaci ár 1,5 - 1,6 millió forint lenne, ehhez képest véleményem szerint 1,7 millió a maximum, amit érdemes lenne kifizetni az említett autóért.

Üdvözlettel:

OptiCar