Sérült, de javított Swift kevés kilométerrel

2009.04.09. 13:57

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Tisztelettel érdeklődnék, hogy egy Suzuki Swift 1.3 Gs AAC, 2007/10, 9700 km-rel 2 290 000-ért milyen vételnek minősül. Kérésemre oldal- és sarokvédőt raknak fel + kavicsfelverődést kijavítják a motorháztetőn + 30 ezerért egy 15 éves Ladát is beszámítanak. Demóautó volt, (állítólag) az értékesítési vezető járt vele.

Válaszát köszönöm.

Kedves Érdeklődő!

Kérem, nézze meg, mekkora lába van az értékesítési vezetőnek. Ha a motorháztetőn kavicsfelverődés van ennyi kilométernél, valószínűleg nagy lába van az illetőnek. Ha a későbbiekben eladná, nehézkes lesz, mert az eladásnál magyarázkodnia kell majd, hogy nem volt törött az autó, hanem kavicsfelverődéses volt. Ha a 30 000 Ft lejön az árból, akkor már egy jó árat kapott, ennek ellenére javaslom, hogy nézzen még szét, erre később is visszatérhet.

Üdvözlettel:

KeSMustang