Itthon vagy külföldön vegyek 5-ös BMW-t?

2009.04.30. 11:32

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

A kérdésem a következő lenne. Régóta szemezek egy 5-ös BMW-vel, de bajban vagyok, hogy itthon vagy kint vegyek. A mobile 24-en nézegettem, egészen jók vannak millió alatt minden költséget beleszámolva. Érdemes-e kintről hozatni, és van valami infó, vélemény, tapasztalat a mobile 24-gyel kapcsolatban? Korrektek, megbízhatóak stb?

Tisztelettel és köszönettel:

Balázs

Kedves Balázs!

Nagyon nehéz így akármit is mondani, mivel 5-ös BMW-ből évjárat és típus is van bőven. Mivel az autó adatait nem tudom, csak megközelítőleg tippelnék, de már a regisztrációs adó is közel van az 1 millió Ft-hoz. Azt javasolnám, hogy a magyar piacon nézzen körül. Nagy a választék, és személyesen tudja megnézni, kiválasztani az autót. Így biztosan kevesebb meglepetésre számíthat. A mobile 24 olyan portál, ahová bárki feltölthet eladó autót, tehát nehéz átfogó véleményt mondani róla.

Üdvözlettel:

KeSMustang