Meg kell válnunk Mazda3-asunktól

2009.05.07. 16:52

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Bővül a család, így sajnos kénytelenek vagyunk megválni szeretett Mazda3-asunktól. A kis drága 2006/1. havi forgalomba helyezett 1.4 TE Sport felszereltségű, kiegészítve az első ködlámpákkal, valamint a gondos szervizeléssel és karbantartással. Eddig belehajtottunk 68 000 km-t. Tudom, nem kevés, de adunk hozzá a gyári alufelnis kerekeken kívül 4 felnis, nagyon jó állapotú és minőségű téli gumit.

Már kinéztük az utódját, csak nem szeretnénk magunkat becsapva érezni, ezért kérnénk tanácsot, hogy mennyiért hirdessük meg vagy hagyjuk beszámíttatni.

Megtisztelő válaszát várva,

Maradok tisztelttel hűséges olvasójuk:

Péter

Kedves Péter!

Ha még nem sürgős az új autó, akkor javaslom, hogy Ön adja el. Ez hosszadalmasabb lehet, és több idejét is elveszi. Ha így tesz, akkor kb. 2,1 millió és 2,4millió között válasszon irányárat, amiből még egy kicsit engedni tud. Ha kereskedésbe adja be, akkor 2 millió Ft-nál többet biztosan nem kap.

Szerencsés eladást kívánok.

Üdvözlettel:

KeSMustang

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.