Céges Ford Galaxy-ért mennyit ajánljak?

2009.08.18. 10:42

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Szeretnék vásárolni egy Ford Galaxy típusú autót.

Kinéztem egy 2005. februári 1.9 PTDI 131 LE-s, 180.000 km-t futott járművet. Magyarországon volt középvezetői céges autó, minden szervize márkaszervizben történt. Jól felszerelt, fedélzeti komputer, tempomat, multikormány…

Kérdésem, hogy milyen árat ajánlhatok az autóra. (A cégnél borítékban kell egy árat ajánlani, és a nagyobb árajánlat viszi a „gépet”.)

Köszönöm.
 
Tisztelt Kérdező!

A céges autót általában többen használják, és emiatt a karbantartása sem szokott rendszeres lenni. Autóvétel esetén általában azt javaslom, hogy nézessék át az autót egy szakszervizben, ahol kiderülnek a kisebb-nagyobb hibák, és így számolni lehet a pluszköltségekkel is. Ebben az esetben, gondolom, ilyenre nincs lehetőség. Amennyiben valóban karbantartott, törésmentes és rendszeresen szervizelt autóról beszélünk, akkor kb. 3-3,1 millió Ft-ot ér.

Amennyiben nem Öné a legnagyobb ajánlat, ne csüggedjen, mert ilyen áron már találhat ugyanilyen autót a piacon is.  

Üdvözlettel:
KeSmustang

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.