Mennyit ér egy Carina?

2011.06.01. 14:51

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Érdeklődni szeretnék, hogy egy 91-es Toyota Carina II-esnek mi a reális ára. Garantáltan 230 000 km-t futott, klímás, elektromos ablakos, jól felszerelt. 1998 cm3, 121 Le. Szervizkönyve vezetett, számlák is megvannak.

Köszönöm
Krisztián

Tisztelt Uram!

Az autó 250 000 - 300 000 Ft-ot ér, ha jó állapotú. Érdemes felemelni, fékcsöveket, üzemanyagcsöveket átnézni. Olajfolyást, féltengely gumiharangokat, kormánymű gumiharmónikát ellenőrizni. Katalizátort megütögetni, ne zizegjen. Karosszériajavításra utaló nyomokat keresni. Amennyiben a rozsda még nem jelentkezett a kerékjáratokban, érdemes megvenni, stapabíró autó hatalmas csomagtérrel.

Üdv.,
Weltauto

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.