2011.06.16. 14:54

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!
Nemrégen alapítottunk céget és szükségessé vált egy platós igavonó beszerzése ami 20q fát elbír a "hátán" és nem adja meg magát a második héten. A vásárlási szempontok : kb 1,5 millió alatt legyen és hitelezhető.
Most a Hyundai H1 és a KIA 2500-2700 között vacilálunk csak egy kicsit aggaszt az ha szervizelni kell őket viszont ár érték arányban nagyon jónak tűnnek... De nem zárkózunk el mástól sem. Valami tanácsra lenne szükségünk, hogy mit is lenne érdemes vásárolni. Előre is köszönöm a tanácsot.
Üdv: Sanyi

Tisztelt Uram!

Az említett típusok nem bírnak el 2 tonnát. Volkswagen LT, Mercedes Sprinter kell erre a célra. Amúgy faszállításra legjobb a Csepel teherautó. Egy 344-es ha meg van csinálva, a világból kimegy, és a 2 tonnás terhelésnél csak nevet, papíron is 3 tonnát bír, a valóságban meg egy ismerősöm rendszeresen 4 t körül használta gond nélkül. Több száz M-zárolt Csepelt adott el a Honvédség az elmúlt 10 évben 1000-2000 km futással. Fele pénzből vehet egy ilyet, és élménynek sem kutya. A hitelt elfelejtheti. Ha nem mennek vele sok km-t, egy vállalható alternatíva lehet.

Weltautó

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.