2011.07.06. 18:19

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Címzett!

Opel Omega B vásárlása előtt állok, legalábbis ezt szemeltük ki, közösen.
Mindenképpen a 2.5-ös V6-os benzines, vagy a háromliteres MV6, ami szóba jöhet, lehetőleg kézi váltóval.
Mit javasol, ezen autó megvásárlása esetén, mi lenne az, amit nagyon meg kellene nézni, illetve figyelni kell rá?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy mivel a kézi váltóval szerelt példányok elég ritkák, az automata váltóról tud valamit mondani, megbízhatóság, vagy ennek ellenkezőjével kapcsolatban?

Válaszát előre is köszönöm.

Üdv.: Takács Andor

Tisztelt Uram!

Nemrég cserélt le egy ügyfelünk egy ilyen autót egy Honda Cityre, és nagyon boldog, hogy végre nem kell hitelt felvenni a tankolásokhoz. Az autó nem megy, viszont sokat fogyaszt ezekkel a motorokkal. Minősége nem túl fényes. Egyetlen változatát javaslom: Omega B2, dízelmotorral (a 2.0 literes DTi, és a 2.5-ös BMW is tartós motorok).

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.