Teherautó átalakítása

2011.09.24. 07:22

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Szerkesztő!

Olyan kérdésem lenne, hogy ha Fiat Punto Van típusú kocsit szeretnék venni, és személyautóvá alakítani, mi kell hozzá és hogy kell intézni, hogy személyautóvá minősítsék, és a forgalmiba is az kerüljön, hogy 4 utas fér el benne?

Köszönettel,
Orbán István

Tisztelt Uram!

Forduljon az NKH-hoz (Megyei Kormányhivatal, Közlekedési Felügyelőség), típumódosítást kell kérni. Itt el tudják mondani Önnek, hogy az átalakítási engedélyhez milyen műszaki feltételeknek kell megfelelni. Sikeres műszaki vizsga után be kell fizetni a regisztrációs adót, és az okmányiroda kiállítja az új forgalmit. Összességében nem olcsó mulatság.

Weltauto

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.