PT Cruisert lehet venni?

2012.11.03. 12:36

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző,

Használt autó vásárláson töröm a fejem, egy - másfél millió forintos ár körül. Nagyjából két típusra szűkítettem le a keresésemet: öt ajtós Fiat Stilo 1.4 benzines motorral vagy Chrysler PT Cruiser 1.6-ossal. Csakhogy nagyon keveset tudok a PT Cruiserek megbízhatóságáról, szervízigényéről. Az alkatrészek valamivel drágábbak..

Szeretnék egy viszonylag új (legalább 2005 környéki), stílusos autót, amit bátran nyúzhatok, mert munkámból adódóan nem engedhetem meg magamnak, hogy sokat álljon a szervízben az autó (sok, folyamatos vidéki út miatt). Ebbe a képbe nekem belefér a PT Cruiser, ráadásul kényelmes könyöktámasza is van :) de mennyire megbízható?

Köszönöm a választ, szép napot!

Dani

Kedves Dani!

A Pt Cruiser nem egy bonyolult autó, és szerintem is van stílusa. Egy ismerősömnek van egy már tíz éve, és nagyon elégedett vele, a szervizeken kívül nem nagyon kellett rá költeni.

Üdv
becsuletesnepper.hu

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.