2012.11.20. 16:36

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Sziasztok!

Kb. 4 éves, dízel, 2.0-ás autót szeretnénk venni. A kör már kezd leszűkülni, eljutottunk odáig, hogy a Corolla Sedan,az Avensis és a Mondeo közül választanánk. Melyik a legjobb és miért? Köszi, Balázs

Kedves Balázs!

A Corolla szinte csak méretben különbözik az Avensis-től, neked kell tudnod mekkora autóra van szükséged. A legjobb szerintem ezek közül az Avensis. Hogy miért? Nincs elektronikával túlhúzva, és japán dízel. 126 LE mindenre elég egy olyan világban, ahol 130-al lehet menni. Egyébiránt a Mondeo is jó autó.

Üdv: 
becsuletesnepper.hu

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.