2012.12.06. 07:40

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Sziasztok!

2004-es 82000 kilométert futott Opel Corsa C-nket szeretném a családunk méretéhez jobban passzoló autóra cserélni. Az elvárás: 1.6-os dízel motor, 4-500 literes csomagtér. A számítógép előtt eltöltött órák alatt a KiaCee'd CDTI motorral szerelt kombiját nézegettem. Ennek a fogyasztása és a jó ár-érték aránya vonzó. Előjött még a Chevrolett Cruze is, de a Népítéletben többen panaszkodnak a magas fogyasztására és a gyenge 1,6-os motorjára. A cserére 2,8-3 millió forintot szánnánk, és persze legyen minél fiatalabb az autó. A fenti típusok mellett mit lenne még érdemes megnézni, illetve mi a te véleményed a Ceedről, illetve a Cruzeról?

Üdv
Tomi

Kedves Tomi!

Nyugodtan vedd meg a Ceed'-et, nem fogsz csalódni, jól fogyaszt, jól megy, nem romlik el. Cruze vagy Cee'd majdnem mindegy.

Üdv: 
becsuletesnepper.hu

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.