Kivénhedt BMW-t első autónak

2013.01.08. 09:55

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Becsületesnepper!

Olvasgatom sokat a tanácsaidat, és most nekem is információra lenne szükségem.

Autóvásárlás előtt állok, hamarosan nem tudom tovább nélkülözni, egyszerűen kell egy. A kiszemelt autó a BMW E30, méghozzá kombi, jól jönne, ha egy bicaj is beférne néhanapján. Nem szobrot akarok, járós autó kell. nem tudom, mennyire őrültség ilyesmibe beleugrani, ráadásul úgy, hogy ez lenne az első... de egyre jobban eluralkodik rajtam, hogy kell egy ilyen. Iszonyatosan tetszik a kocsi, gyakorlatilag kölyökkorom nagy kedvence.

Szóval: nézegettem, és nagy szórást találtam árban, 200 000-től egészen millióig. Nekem a széttuningolt példányok nem kellenek, egy szép, eredeti állapotúnak tudnék nagyon örülni.

Gyakorlatilag minden információ érdekel, kapkodnom nem kell, szóval van idő mindent alaposan körbejárni.

A segítségedet, válaszodat előre is köszönöm:

Jenő

Kedves Jenő!

Nagy kedvencem a típus, nekem is van egy. A rozsda az ellensége ezeknek az autóknak, a küszöbökön, az A oszlop tövénél, a taposónál, a sárvédők aljánál, az ajtók élénél, aljánál kell keresni. A legjobb az, ha aknára vagy emelőre tud vele állni. Egyszerű autó, motorok tartósak, az új és bontott alkatrész hegyekben áll hozzá. A sok csapatós kocsi miatt sokan foglalkoznak a bontásukkal, ez lett a 21. század Ladája. A márkához tartozó fórumokon mindent meg lehet tudni, könyv is van a javításáról, ha otthon akar hobbizni.

Üdv:

becsuletesnepper.hu

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.