Vehetek olcsón Bangle BMW-t?

2013.02.21. 18:02

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Autóvásárlás előtt állok, és mindig is nagy kedvencem volt a E60/61-es BMW. Konkrétan az 525d típusú motorváltozatra gondoltam. 2 500 000 Ft-ot szánnék a gépjárműre. Ez sajnos ennél a modellnél eléggé beugró szint, így egy kicsit félek a buktatóktól. Kérdésem az lenne, hogy ennyiért lehet-e normális állapotút kapni, szabad-e ilyet vennem, vagy ennyi pénzért felejtsem el?

Üdv.: Sándor

Kedves Sándor!

Ha valamiből csak a belépő szintet tudja megvenni, akkor az nem az Ön autója. Minden típusra igaz, hogy a vételáron felül kell lenni 20 % tartaléknak, hogy egy szervizt azonnal meg tudjunk csinálni. Nem kell elfelejtenie feltétlenül, és van úgy, hogy elfogadható autót tudunk venni a belépőszinten, de ez csak akkor derül ki, ha elmegyünk, és megnézünk párat. Csak akkor vegye meg, ha azonnal van 300 ezer forintja pluszban, nem 150 ezer forint a fizetése, és záros határidőn belül lesz/van pénze gumira. Egyébként egy jó autó, 250 ezer kilométer nem gond neki, de ez egy használt gép, ami előbb-utóbb el fog romlani, és akkor pénzt fog kérni, egyszer keveset, másszor többet.

- Becsületesnepper -

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.