2013.04.20. 19:13

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperüző!

Autó vásárlás előtt állok csak nem tudom melyiket válasszam! A lehetöségek: Vw golf 3 1.9 tdi,Toyota Avensis 2.0 Td vagy Alfa romeo 156 1.9Jtd. Az elsődleges szempont a megbízhatóság lenne!! Melyiket ajánlanád?

Tisztelettel: Péter

Kedves Péter!

Mindhárom jó lehet. Most sokan felhördülhetnek, hogy, de az Alfa... Igen, az is, ha talál egy olyat, amit nem rúgtak le, és nem tekerték a kilométer óráját csapágyasra. A 156-os Sportwagon nagy kedvencem a formája miatt, de az Alfa, ha kicsit elhanyagolják, nagyon csúnyán öregszik. Sokan használják elégedetten, elég megnézni a népítéleteket. Sajnos rengeteg a lelakott, elhanyagolt példány.

A hármas Golf TDI elnyűhetetlen, alkatrész is gombokért van hozzá, egyedül a rozsdára kell figyelni. Én személy szerint az Avensist venném, keresnék egy megkíméltebb példányt, ha van kombit. 

Üdv:

Becsületesnepper

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.