Család nincs. Parkoló nincs. 800 ezer van.

2013.05.26. 13:26

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Gk vásárlását tervezem, kb 800.000-1,2 millió Ft-om lenne rá. Leginkább városban használnám. A lényeg, hogy ne fogyasszon sokat, megbízható legyen, és ne kelljen két hét után szembesülnöm azzal, hogy sokminden cserére szorul. Család nincs. Parkoló nincs, utcán állna (ha lehet, ne lopják el a második éjszakán). 30-as hölgy tulajdonosnak első autó lenne. Toyota Yarisban gondolkodnánk. Mit tanácsol?

Kedves Kérdező!

A Toyota Yaris jó gondolat, én is nagyon szeretem azt a kis autót, csak támogatni tudom az ötletet. Ha lehet inkább az 1.3-as motorváltozatot keressék, mert az ezres egy kicsit harmatos, főleg bekapcsolt klímával. Alapvetően nagyon megbízható autó, nem jellemzőek rá a váratlan meghibásodások. Hogy a későbbi csalódásokat elkerüljék célszerű vásárlás előtt az autót megnézetni egy hozzáértővel. Lopás ellen nincs biztosíték, ha nagyon kell valakinek pont az az autó, akkor mindenképp elviszik, ez ellen nincs biztos módszer, bár egy ilyen Yaris már nem szerepel a tolvajok toplistáján. A tolvajok dolgát megnehezítendő, be kell szereltetni valami kütyüt, mert akkor inkább keresnek egy könnyebb célpontot.

Üdv:
Becsületesnepper

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.