2013.09.04. 09:23

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Évekkel ezelőtt hajtottam, egy Mercedes E320 coupe lorinsert. Messze nem volt nevezhető sportautónak, de a sperrdifi sok boldog órát szerzett. Szeretnék ismét jót mulatni. Ehhez szükségem lenne a következőkre:
-szívómotor
-hátulhajtás
-S P E R R !
-pár ló

Mindezek mellett a hétköznapokban is használható autót szeretnék, amely ha nem is rendszeresen és nem is túl hosszú időre, de 4 személyt magába tud fogadni. Fogyasztásba nem szívesen mennék a 12 literes átlag fölé. (normál használat) 4-5 millió környékén szánnék rá, mit javasolsz?

Köszönettel: Csaba

Kedves Csaba!

BMW-t, sorhatos 325i vagy 330i motorral, manuál váltóval. Az E46 kupé egy gyönyörű forma (nekem legalábbis), különösen egy M-es csomaggal ellátott, és nem széthullós technika. Ha kell a sok ajtó, akkor egy limuzin vagy kombi szóba jöhet, azokban is megvan ugyanaz a műszaki tartalom. Ha már a Mercedes egyszer tetszett, elgondolkodnék egy C36 AMG-n is, bár ebből nem sok van. Öreg ugyan, de a 4-5 milliót sem kell elkölteni.

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.