2014.07.15. 17:17

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Kedves Nepperűző!

Az első autómat keresem, a keretem 800-900 ezer forint+átírás. Olyan kis 5 ajtós autót keresek, amiben két kisgyerekkel is elférünk. (babakocsi stb.) Több típust nézegettem már,- Opel Corsa, Ford Fiesta stb.- de egyikben sem vagyok biztos. Kérem adjon tanácsot, mert az Ön által javasolt Honda Jazz nagyon tetszik, de az ebből az összegből nem jön ki.


Köszönettel,
Rita

Kedves Rita!

Két kisgyerekkel a Jazz jó lenne, de sajnos tényleg nincs ennyiért. A Corsa és a Fiesta nagyon kicsi lenne erre a célra, az első nagyobb utazásnál megbánnák. Én mindenképpen nagyobb autót vennék, ha még babakocsi is van, akkor leginkább egy kombit. Elsőre a Toyota Yaris Verso, Corolla jutnak az eszembe, de az Avensis is nagyon jó. Egy kicsit nagyobb, de bárkinek kezelhető, a méretétől nem kell félni. A Honda Civic Aerodeck is jó lehet, a rozsdára kell odafigyelni.    
 

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.