G Astra helyett Honda Stream?

2014.11.07. 07:01

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Kedves István!

Azzal a kérdéssel fordulok Hozzád, hogy családunk 2004-es G Astráját (1.4 benzin, 80e km, törésmentes), fenntartási költségeket tekintve megéri e lecserélni egy Honda Streem-re. A G Astrát már unom, igaz mindenhová elvisz, és olcsó a fenntartása. Lakótelepen élek, a rányitások, apró koccanások mindennaposak. Benzines, 1,7-es hondákat néztem. Az itthoni választék 8 db. Megérheti-e behozni? A keret, 1.2 millió forint + némi tartalék.


Köszönöm a választ,
Endre

Kedves Endre!

A Honda Stream egy nagyon jó kis autó, a népitéletekben 8.19-et kapott, nekem is volt kettő családi használatban, soha nem volt semmi baj velük. Az 1.7-es motor nem rakéta, de a normális közlekedésre teljesen alkalmas, 140-es utazót tudja (egyszer mentem vele 190-et kíváncsiságból), és elmegy 8-8.5 literrel százon. Csak a kopó dolgokat kellett cserélni.

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.