A gyerekek kirepültek, jöhet a bakancslista

2014.11.08. 10:47

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Tisztelt Nepperűző!

A gyerekek kirepültek, ketten maradtunk, ezért úgy gondolom, itt az idő egy kabrió vételére. A keménytetősöket preferálnám, de nem mindenáron. Néha-néha a reptérről haza kell hozni egy vagy két személyt, (200 km) ezért "négyszemélyesben" gondolkodom. A Ford Focus és Volvo C70 talán rokonok, de nem árban. A Renault Megane és az Opel Astra került még képbe. Más autót nem tartanék mellette, éves szinten 15-20 ezer kilométert megyünk. Összegben 4 millióig szánok rá. Ön szerint mi lehet a jó választás? Az automatákat is szeretem.


Köszönöm tanácsát!
Üdv:
Zsolt

Kedves Zsolt!

Az ilyen négyüléses cabriókból elég kicsi a választék. Ezeken kívül a BMW-nek van még négyüléses cabriója, ami jó is, de mivel ilyen autókat sorolt fel, gondolom, hogy ön nem BMW-s.  A Megane és az Astra közül inkább az Astrát választanám. Ha lehetőségünk van ennyit elkölteni, akkor pedig leginkább a C70-es Volvót.

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.