2014.12.23. 08:29

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Kedves Nepperűző!

Negyven feletti nő vagyok, az átlagnál jóval magasabb. Az autót a fiammal ketten használjuk, ő is hosszúra nőtt. Ezek fontosak az autó szempontjából, bar jelenleg egy Mazda 3-ast használok,es mivel minden állítható benne, szeretem, bar kívánja a 6. sebességet, gondom nem volt vele. Hét éves, cserélni szeretném. Jól vezetek, sokat városban, es hétvégén autópályán, a gyerek mar nagy, olykor pakolok bele, de döntően nem erre kell.

Nagyobb kocsit szeretnék, es nő létemre nekem nem a szín, hanem a belső a fontos, mert azt nézem tobbet. Ezért bőr, automata, szép belsejű autót szeretnék, sok extrával, bar udvaron tartom. Árban 6 millió forintig gondolkodom, eddig a BMW 3-as es az Insignia vannak versenyben, bar egyiket sem próbáltam még. 2-3 éves kocsit vennék, menjen jobban, mint az 1,6-os Mazda, de nem kell versenyautó. Szerelni keveset kelljen es ne hagyjon ott sehol, ráadásul minimum 5 évig jo lenne nem gondolni utana újabb autovasarlasra.

Köszönöm a választ, szivesen veszem azt is, ha teljesen mást javasol.

Üdvözlettel,

Krisztina

Kedves Krisztina!

Honda Accord, és még a hat milliót sem kell elköltenie.

Sokkal jobb, mint egy Insignia, és sokkal kevesebből fenntartható, mint bármi, mert nem romlik el. Jellemzően csak a kötelező szervizekre kell költeni. A német prémium autókkal foglalkozni kell időnként, és ha nincs szerencséje, akkor elég mélyen kell a zsebébe nyúlni. Tudja, akinek majma van, legyen pénze banánra is. Ha kell a prémium autó, akkor elgondolkodnék egy Lexuson is, és ami a lényeg, a Lexus sem romlik el.

 

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.