2015.01.31. 07:05

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Üdvözlöm,

Szeretnék tanácsot kérni, szükségem lenne egy kapcsolható összkerékmeghajtású platós vagy dobozos autóra amivel télen nyáron hóban fagyban sárban ki tudok menni a szőlőbe. Mert kissé meredek az út, s igazi földút. Azért dobozos inkább, mert vinnék is dolgokat, állatokat is meg hoznék is termést, nagyobb dolgokat mint széna, kukoricaszár, netán hordó!

Nem vagyok jártas az autómárkák között. Egy használt autót szeretnék, ami nem hagy cserben.

Köszönettel,

Gilice

Kedves Gilice!

Elég kevés ilyen dobozos van, különösen, aminek még a hajtása is jó. Én egy Toyota Hiace-t vennék. Egy régi munkahelyemen is volt ilyen autónk, és soha nem volt semmi baja, csak az állandó hegyen közlekedés miatt 15 litert evett. Az ebben lévő Toyota dízel nagyon megbízható, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell szervizelni. Ugyanúgy oda kell figyelni rá, és ha odafigyel, akkor tényleg nagyon sokat fog kibírni. Vásárlás előtt mutassa meg egy szakembernek, hogy ellenőrizze a hajtás állapotát, nehogy az legyen a legrosszabb állapotban, ami miatt megveszi.

 

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.