Céges H Astra sok kilométerrel

2015.02.11. 13:50

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Kedves Becsületesnepper!

Autóvásárlás előtt állunk, kb 1,5 millió forintot szeretnénk rászánni. Kisautó kategóriában gondolkodunk (Seat Ibiza, Seat Cordoba kevés kilométerrel), azonban úgy alakult, hogy lehetőségünk lenne megvásárolni egy céges autót nagyon kedvező áron (Astra 2007-es évjárat 1.4 90 ló, 240.000 km) Az ára kb 800-900.000 forintra várható, amit nagyon kedvezőnek tartok, ugyanakkor tartok a sok kilométertől.

Mit javasol, érdemes céges autóba belevágni ennyi kilóméterrel, vagy esetleg maradjunk az eredeti tervnél, illetve mi a tapasztalat az említett típusú astrával? Az autót főleg hétvégente használnánk hosszabb távokra, évi 7-8 ezer kilométert mennénk vele.


Köszönöm válaszát,
Üdvözlettel:
Norbert

Kedves Norbert!

A 240 ezer kilométer nem a világ, ennyinél az Astra még sokáig jó lehet. Ha eddig rendesen szervizelték, és ön is ezt teszi, akkor még sok kilométeren keresztül lehet a társuk. Nyugodtan vegyék meg.

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.