Futárautót fillérekből

2015.04.08. 12:58

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Tisztelt Becsületesnepper!

Futárkodásra keresek megbízható autót, amely bírja azt, hogy naponta 20-30 alkalommal indítják és a magyar útviszonyoknak nagyjából megfelel. Nincsenek nagy igényeim, nagyjából 250-300 ezer forintot szánnék rá.

Az alábbi autókat néztem eddig.:
- Renault Clio (1994-1997)
- Volkswagen Golf III 1.4
- Toyota Starlet 1996
- Mitsubishi Colt
- Fiat Seicento
- Lancia Ypsilon (1997-2000)

Néztem Swiftet, de lehet, hogy félnék beleülni.
Nem tudom, hogy a felsoroltak mennyire felelnek meg az ilyen jellegű munkára, Önnek milyen javaslata van?


Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel: Attila

Kedves Attila!

Ebből a felsorolásból a Starlet és a Swift a kedvenceim, mindkettő agyonüthetetlen. Starletből elég kicsi a választék, Swiftből gyakorlatilag korlátlan. Én nem félnék beülni a Swiftbe. Nagyon olcsón fenntartható autó, gombokért van hozzá minden, nem romlik el soha, nincs motorhibás Swift.  A szerelőm eddig egyben cserélt motort, amiben másfél liter olajsár volt, és a tulaj nem tudta megmondani, hogy volt-e valaha cserélve az olaj benne.

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.