Bevállaljak egy Chrysler Voyagert?

2015.06.05. 07:49

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Tisztelt Becsületes nepper!

Az alábbi dilemma gyötör: Jelenleg egy 2000 es évekből szalajtott Peugeot Partner 1,9 d tulajdonosa vagyok. Vegyesen munkához és privát célra is használom. Egy-két idegesítő kis problémát leszámítva, leginkább az erejével vagyok elégedetlen.

A felváltó típusnak legalább ekkorának vagy nagyobbnak kéne lennie. A könnyen tisztítható fapados beltér előny. Japános megbízhatóság előny.

A keret 800-900 000 + buffer. Kinézett típusok: Chyrsler Voyager CRD,
Toyota Previa, Mazda MPV.

A Chrysler nagyon tetszik, de semmilyen tapasztalatom nincs vele.


Ön melyiket ajánlaná?

Kedves Kérdező!

A kedvenc részem:"Japános megbízhatóság előny." Majd ezt követi a Chrysler Voyager. :-) A Previa tudja ezt, de a Voyager! A Voyager finoman szólva nem tartozik a kedvenceim közé. Az első Previából alig van itthon, a hahu-n pont három darab van, de nagyon megbízható autó. "Könnyen tisztítható fapados beltér". Na ez egyikben sincs, mind szépen ki van kárpitozva. A második generációs Mazda MPV-ből még nem láttam ennyiért jót, jellemzően el vannak rohadva.

Ha kell a könnyen takarítható beltér, és mennie is kell, akkor vennék egy HDI Partnert vagy Berlingót, ennyiért lehet venni olyat, amit nem kell naponta szervizbe vinni.


 

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.