Autót nívósabb megjelenés céljából

2015.07.27. 09:42

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Tisztelt Nepperűző!

30 éves vagyok, 11 éve nyúzok egy 1,2 HTP Fabiát. Ennyi idő után valami izgalmasabbra vágyok. Lenne rá 700-800 ezer ft. Van néhány esélyes. Pl. BMW 316/318 coupé, de mindenképp 2.0 alatti benzines kupéformájú kupé kellene, nem feltétlen BMW és nem ökörködésre, csak nívósabb megjelenés céljából. Mindennapos használatban lenne az autó, de néha összeröffenéseken villantani szeretnénk. Természetesen más javaslatot is elfogadnék. Pl Az említett BMW-nél mikre kell odafigyelni legfőképpen?


Köszönöm válaszát, László

Kedves László!

A kedvenc részem a levelében: "nem ökörködésre,csak nívósabb megjelenés céljából. Mindennapos használatban lenne az autó,de néha összeröffenéseken villantani szeretnénk." Ennyiért egy E36-os kupét lehet venni, ezeknél a rozsdára kell figyelni, de lehet tényleg szépet találni köztük. Alaposan meg kell nézni a "nyílászárókat", de rozsdásodás lehet a bajuszlécen, az első sárvédőknél, a küszöbökön az emelési pontoknál, a hátsó sárvédőíveken, egyszóval szinte mindenhol, úgyhogy rendesen át kell nézni.

A motorok és a váltók elég strapabírók, én a 318is-t venném, az már megy is valahogy, de még nem eszik sokat, és a gyári kerekekkel már tud nyikkantani is, illetve a speresek elmennek keresztben is a villantások alkalmával.

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.