Első autónak Avensis vagy Accord?

2015.08.28. 11:55

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Tisztelt Becsületesnepper!!


Nagy dilemma előtt álok, azért fordulok önhöz és kérem a segítségét. Melyiket ajánlaná nekem első autónak: Toyota Avensis vagy Honda Accord? Csak dízelt szeretnék.


Az osztrákokhoz járok ki dolgozni megközelítőleg 1000 kilométert kell mehtennem oda és vissza. Ami számomra fontos, a megbízhatóság és a fogyasztás. Csak ebből a két típusból szeretnék választani. Nagyon érdekelnének az autóról a pozitívum és a negatívumok és persze a személyes véleménye.


2008-2007-es évjáratokból szeretnék vásárolni. Toyota Avensis 2.2 d-4d Sol (150 Le), Honda Accord 2.2 CTDI (140 LE) Melyik is legyen ön szerint?


Válaszát előre is köszönöm.

Norbert

Kedves Norbert!



A Toyota 2.2-es dízele benne van ebben a kevésbé hízelgő válogatásban, és pont azok az évjáratok, amiket ön is nézeget. Én mindenképpen a Hondát venném.


-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.