Fürge kisautót 700 ezerig

2015.09.06. 13:05

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Kedves Nepperűző!


Szeretnék venni egy fürge kis városi autót 700 ezer forintig. 2 ember elférjen benne kényelmesen, maximum 3 ajtaja legyen, és autópályán se okozzon neki gondot a jogszabályoknak megfelelő maximális sebességen történő haladás. Remélem nem lehetetlen vállalkozásra adtam a fejem, mit ajánlanál nekem?


Üdvözlettel,
B.Cs.

Kedves Kérdező!A kedvenceim ezek az autók, következzék a listám nem feltétlenül a tetszési indexnek megfelelő sorrendben: Saxo VTS, Peugeot 106 S16, Suzuki Swift GTI. Mind tüzes kis autó, bennük van a bugi. Mindegyikkel az a baj, hogy kevés van belőlük, sok van mostanra teljesen leharcolt állapotban, köszönhetően a "jó kezű" fiatal pilótáknak. Nem emelném ki egyiket sem, azt vegye ezek közül, amelyikből jobbat talál.


-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.