2015.09.08. 10:48

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Üdv!


A kérdés tömören: 500 ezerből lehet venni értelmes egyes Focus kombit, vagy kicsit vegyünk vissza az igényekből ilyen összeghatár mellett?


Mire érdemes figyelni a típusnál? Részemről egy korrekt F Astra is jó lenne, de a csajom megvétózta az Opelt kompletten. Esetleges alternatívák a szegmensben?


Előre is köszönöm!

Tisztelettel:
Krisz

Kedves Krisz!



Az egyes Focus jó autó, de az összes ajtó alját meg kell nézni, valószínűleg rozsdás lesz, de a kerékíveken is találhat a barna veszedelemből. 500 ezerért nem várható, hogy hibátlan legyen, de ha nincs nagyon elrohadva akkor még sokáig jó lehet.

Nagyon szeretem, amikor a lányok beleszólnak az autó vásárlásba, különösen azokat a pillanatokat szeretem, amikor azzal indokolják a döntésüket, hogy "csak". Pedig az F Astra nem lenne rossz, ott a hátsó kerékíveken, a küszöbökön és a tankajtó aljánál kell a rozsdát keresni, de lehet belőlük viszonylag rozsdamenteset is találni. Esetleges alternatívák lehetnek még a Hyundai Accent 2000-től,  Honda Civic, Mitsubishi Lancer, az agyonüthetetlen béka lámpás Corolla is.


-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.