Q7, X5, ML – 4x4-es SUV kell

2015.10.15. 10:39

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Tisztelt Becsületesnepper!


Megváltozott életkörülményeimre tekintettel be kell szereznem egy SUV-t. Eddig felső-középkategóriás autóim voltak, csak szedánok. 2007-2010 közötti évjáratban gondolkodom, ahogy nézem ez az az évjárat, amit még hajlandó vagyok megfinanszírozni ebben a kategóriában.


Csak 4x4-es SUV-k érdekelnek, és mivel a franciák sajnos nem gyártanak ilyen kategóriát, a Volvohoz még nem vagyok elég öreg, japánt pedig nem akarok, szóval kérlek, ezeket ne is ajánlj. Kérdezem, hogy a címben jelölt három lehetőségem (Q7, X5, ML) közül melyiket javasolnád a leginkább?

Zsolt

Kedves Zsolt!


Egyiket sem. Ha nagyon muszáj választani, akkor egy X5-öst vagy egy ML-t vennék. Dehogy vennék, azt választanám inkább. A VW csoport háromliteres dízele a leginkább problémás ezek közül. Gondolom nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy drága lesz a fenntartásuk.


-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.