Öreg Corolla helyére újabb japánt

2015.11.16. 10:58

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt nepper úr!

20 éves Corollámat cserélném le valami újabbra de tanácstalan vagyok. Csak japán jöhet szóba és legalább 100 lovas, benzines.

Napi 30 km-t járok munkába és kb. háromhavonta haza ( 1500 km ) ezért jó lenne valami dinamikusabb, a mostani 1.3-asnál. Kb. 1 milló lenne a keret.

Sajnos az újabb Toyoták nem tetszenek, a Mazdák igen de nagyon rozsdásodnak, Hondábol az ufo Civic még nincs ennyiért. Mitsubishit, Nissant nem ismerem. 3 ajtósom van, elég is nekem ekkora, a lényeg hogy menjen, legyen kényelmes és szép. :)

Köszönettel: András

Kedves András!


Így fejezi be a levelét, "a lényeg hogy menjen, legyen kényelmes és szép". A szép meghatározással nem tudok mit kezdeni, mert ez elég szubjektív fogalom. A SSangyong Rodius-ra is valakik rábólintottak, sőt le is gyártották, szerintem meg a vizuális környezet szennyezés non plus ultrája.


Ha már a Hondán gondolkodik, akkor egy Civic, az UFO előtti modell, pont kijönne az egymillióból. Jellemzően 1.4-es 90 lovasok vannak ennyiért, de alkalomadtán becsúszhat egy 1.6-os is, az már erősebb, 110 lóerős, és kevésbé hajlamos a rozsdásodásra. Mitsubishiből a Lancer is jó, de ott is van egy rozsdásodási hajlam. A Nissan Almera közlekedő edénynek jó, de elég unalmas, a Civic jobb.


Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.