Használt Prius vagy új Corolla?

2016.01.08. 11:29

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző,

tanácsát szeretném kérni, hogy új autót vegyek-e 4 millióig, vagy használtat 3-ig, és költsek rá 1-et?

Nézegettem a Toyotak közül (Corolla), viszont ami nagyon bejön, az a Prius, amik vannak 3-3,5 millió között 2011-esek használtan.

Újat azért vennék, mert most van 3+2 év kiterjesztett garancia, (Corolla), Prius-t meg azért, mert nagyon tetszik, viszont az újonnan 8.000.000, így maradna a használt, 2011-es modell.

Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Kedves Kérdező!

Ha vesz egy használt Priust, arra nem kell rákölteni egymilliót, mert nem tudja rákölteni, csak ha törött vagy műszaki hibás. Ha a Prius tetszik, nyugodtan vegye meg használtan, nagyon sokáig jó lesz az még megfelelő karbantartás mellett. A szép az benne, hogy a megfelelő karbantartás a tapasztalatok szerint kimerül a kötelezők kicserélésében, még a kifejezetten sokat futott példányoknak sincs baja, nem véletlenül használják a taxisok is előszeretettel.

Üdv:

-Becsületesnepper-