Szétvet az izgalom autóvásárlás előtt

2016.03.22. 11:33

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Autónepper!

Kérdésem igazából az egész szerkesztőséghez is szólhat. Autóvásárlás előtt állok, mint ahogy Önök közül is sokan, sok(k)szor.

A rengeteg szar után, amit hajtottam ezúttal valóban egy jó - úgymond - egy második, első autót tervezek venni. Megvan a konkrét típus, motor, évjárat(?), nem is az a lényeg, hogy mit.

Kb. 1 hónap van hátra a vásárlásig. Napi szinten többször (órákat) bújom a hirdetéseket és elgondolkodtam a dolgon, hogy ez normális-e? Úgy értem, Önökkel is és az olvasók közül is vannak ilyen "speciális" esetek? Kezdjek-e orvoshoz járni vagy ilyesmi?

Megnyugtató válaszát előre is köszönöm!

Kedves Kérdező!

Megnyugtatom, ez autóvásárlás előtt teljesen normális, másképp nem is megy. Az egész szerkesztőség ugyanígy tesz időszakosan, még akkor is, ha épp nem is akar autót venni. Az én esetem más, én heti hét napon ülök órák hosszat a net előtt autók után kutatva. Az én esetem lehet, hogy beteges, egy ruházati üzletbe nem megyek be magamtól, de imádok autót venni.

Üdv:

-Becsületesnepper-