Totálkáros autó eladása

2016.04.03. 08:05

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves István!

A segítségét szeretném kérni a következő témában. Van egy totálkáros autó, több szerelő szerint sem érdemes már megcsináltatni. Szeretném kivonatni a forgalomból vagy valamilyen módon értékesíteni. Az interneten több olyan céget is találtam akik autóroncs felvásárlásával foglalkoznak és sima adásvételi szerződéssel vesznek autót állapottól függetlenül és intézik a forgalomból való kivonást. Nincs ismerősöm ezen a területen és nem szeretnék úgy járni, hogy a későbbiekben visszaélnek az autóval, a rendszámával vagy bármilyen módon...

Ön mit ajánl? El lehet így adni az autót, mire kell figyelni? Vagy ha biztosra szeretnék menni, akkor inkább én intézzem a forgalomból való kivonását? Mindenképpen valami biztonságos megoldást szeretnék választani. És ha Ön szerint jobb közvetlenül a forgalomból való kivonást intézni, akkor kérném a segítségét hogyan kezdjek neki.

Válaszát előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Ágnes

Kedves Ágnes!

A legegyszerűbb, ha adásvételivel eladja nekik, és az adásvételire írja rá, hogy az autó totálkáros, forgalomképtelen állapotban került értékesítésre, azután ők azt csinálnak vele, amit akarnak. Ha gondolja, csináljon pár képet a kocsiról így sérülten, ha esetleg valamikor a jövőben kérdés merülne fel, hogy mennyire volt törött az autó.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.