Bedaráltuk a Fabia kombit, mi legyen helyette?

2016.04.07. 10:46

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves István

Két kisfiam és kutyus mellett 260 ezer kilométeren bedaráltunk egy Fabia szívó dízel 1,8 kombit. Szuper megbízható volt, alig evett, de most halnak meg a dolgok sorra. Megválnánk tőle...

Kérdésem: hasonló kombit, újat (?), de kis futás miatt (város főleg, ritka használat-inkább BKV-zunk ha lehet, és fontos a környezetvédelem is) benzines szeretnénk. Márka nem fontos. Ami fontos, hogy egyszerű, megbízható, kipróbált motor legyen. Semmi turbó, kettős lendkerék, stb. huncutság.

Logan? Új Fabia? Más MEGBIZHATÓ használt??

Fontos, hogy megbízható legyen, ez az egy autónk lesz. Nem baj, ha fapados, legalább átlagos biztonsagi felszereltsege skacok miatt legyen.

Keret 2-3milla.

Köszönöm

Gábor

Kedves Gábor!

Én egy Kia Ceedet vagy Hyundai i30-at vennék, ugyanazokból az elemekből épül, megbízható, olcsón fenntartható technika. Nézzék meg melyik tetszik jobban, nagyon mellényúlni nem lehet velük. Ezek az autók sokkal igényesebbek, mint egy Logan. Kell venni egy szívó benzin motoros autót, azzal nem lesz baj.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.