Levedlett flottás Octaviát szabad?

2016.04.11. 13:14

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Nepperűző!

Már régóta szemezek a konszernautókkal, ezen belül is a Skodákkal. Mint talán Ön is meg tud erősíteni benne, rengeteg a levedlett flottás Octavia néha elvétve 1-1 Superb.

Kérdésem lenne, hogy be merjek-e vállalni egy 5-6 éves példányt, a már TSI motorokkal szereltekből?

Sokat olvasni pro és kontra érveket a céges autóknál, de én mindinkább arra hajlok hogyha rendszeresen hordták szervizbe, akkor nagy gond nem lehet, hisz minden kötelező törődést időben -elvileg- megkapott.

Főként városi használatra lenne, néha 1-1 hosszabb táv. Szívem szerint én az 1.4-es turbósat venném. A keret 2,5 millió forint lenne.

Válaszát előre is köszönöm,

Ákos

Kedves Ákos!

Rengeteg normálisan tartott céges autó van, persze ki lehet fogni olyat, amit korábban egy hülye hajtott, de nem ez a jellemző. Nem lehet állandóan verseny tempóban közlekedni, ráadásul jön a fénykép is. Nem a céges autóval van gond, hanem a TSI motorral, százszor inkább vennék egy sima 1.6-os 102 lóerős szívó benzinest, azzal nincs baj.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.