Mutatós szedánt városba

2016.06.04. 11:31

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Kedves Becsületnepper!

Autóvásárlást tervezek (~1,5 millió Ft), de még nem sikerül döntenem, hogy melyik verda lenne nekem a megfelelő. Városi használatra keresnék jó megjelenésűt szedánt, ami megbízható és nem kell rá havonta költeni és fogyasztása is elfogadható (~8-10 l). Napi 10-25 km mennék vele átlagosan városban.

Pár kiszemeltem :

Lexus IS200

Honda Accord 2.0

Audi A4 1.8T

BMW 320i

Mazda 6 2.0

Várom javaslataidat, köszönöm!

Üdv, Péter

Kedves Péter!

Lexus IS200 egyértelműen, különösen a Sport. Elöl egy kitűnő sorhatos motor, hátul kapar, sperr van benne, gyönyörű hangja van, ha forgatja az ember, iszonyú jó váltója van, és nem megy tönkre. Egy baja van, tényleg nem túl nagy belül. Ha a hátsó üléseken felnőtteket akar vinni, akkor az nem lesz kényelmes. Engem nem zavar a szűkössége, elférek benne, pedig nem vagyok kicsi, de mögöttem már jelzés értékű hely marad.

Ha nagyobb térre van szüksége, akkor az Accordot mondanám. Most biztos felhorkannak néhányan, de az Audi és a BMW egyértelműen gyengébb autó, például mindkettő csak szeretne olyan váltót, mint ami a Lexusban vagy a Hondában van. A Mazda is nagyon jó, bár nem annyira, mint a másik kettő japán, de az rohad a legjobban az összes közül.

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.